• Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • Εξοπλισμός - Θεραπευτικά μέσα

Μαγνητικός Διεγέρτης

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο στην θεραπεία των Μυοσκελετικών και Νευρολογικών παθήσεων.
Ο Μαγνητικός Διεγέρτης Προκαλεί την διέγερση των μυικών και νευρικών ινών μετά από εφαρμογή της κεφαλής του Μαγνητικού Διεγέρτη στο συγκεκριμένο επώδυνο σημείο.

Διαβάστε Περισσότερα

ERGON TOOLS AND TECHNIQUE

Η ERGON Tools Technique είναι μια σύγχρονη τεχνική για την θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων προκαλώντας ενεργοποίηση των μαλακών ιστών του σώματος μέσω ειδικών ατσάλινων εργαλείων με αποτέλεσμα την χαλάρωση τους.

Πρόκειται για μια θεραπευτική πρωτοποριακή μέθοδο που συνδυάζει τόσο στατικά όσο και δυναμικά ειδικούς χειρισμούς συγκεκριμένων εργαλείων πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

Ειδικά ατσάλινα εργαλεία χάρη στα κοίλα και κυρτά τμήματα που έχουν προσαρμόζονται εύκολα στο ανθρώπινο σώμα και τις επιφάνειες του, διεισδύοντας ακόμη και στα βαθύτερα επώδυνα σημεία όπου δεν μπορούν να φτάσουν τα ανθρώπινα δάκτυλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Spineliner

Spineliner

Spineliner
Το Spineliner είναι μια συσκευή που χρησιμεύει για την διάγνωση και θεραπεία των  δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού συστήματος, ιδιαιτέρως σε παθήσεις της  σπονδυλικής στήλης.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω περιπτώσεις:

Αυχεναλγία, κεφαλαλγία, δισκοπάθεια, trigger points, ζάλη, ίλιγγος, εμβοές, whiplash injury, κύφωση, οσφυαλγία, ισχιαλγία, περιορισμένη λειτουργία των αρθρώσεων (ώμος, ισχίο, γόνατο), γόνατο του άλτη, tennis - golf elbow, πόνος άκανθας πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα, τενοντίτιδα του αχίλλειου τένοντα.

Η βασική αρχή λειτουργίας  του Spinelinerείναι ο συντονισμός των μυϊκών και συνδεσμικών ιστών στην σωστή συχνότητα λειτουργίας τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τεχνικής παλμικής κρούσης. Οι επαναλαμβανόμενες ταλαντώσεις επαναφέρουν την λειτουργία του υποκείμενου ιστού στη σωστή συχνότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πελματογράφος

Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή. Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τις πιέσεις του πέλματος τόσο στη στάση όσο και στη βάδιση. Η συσκευή συνδέεται με υπολογιστή με ειδικό πρόγραμμα, το οποίο και αναλύει τα δεδομένα σε δισδιάστατες παραστάσεις. Έτσι καθίστανται αναγνωρίσιμες οι ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.

Διαβάστε Περισσότερα

Κ-Laser

Εφαρμογές και θεραπεία

Κ-Laser, εφαρμογές και θεραπεία

Κ-Laser, εφαρμογές και θεραπεία
Η χρήση του Κ-Laser στην ιατρική απευθύνεται για οξύ και χρόνιο πόνο, εξασφαλίζοντας αποδοτικά αποτελέσματα και εξαιρετικά μειωμένο χρόνο αποκατάστασης. Οι συσκευές K-Laser αποτελούν την ιδανική λύση στις εξής παθήσεις μυοσκελετικού αποκατάστασης: αυχεναλγία, πόνος στον ώμο, μετά-τραυματικά οιδήματα, χαμηλή οσφυαλγία και ισχιαλγία, οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα, καταπόνηση μυών, διαστρέμματα, θυλακίτιδα, μεταταρσαλγία, πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

Spyroumed
Ιατρική Αποκατάσταση

Αγίας Παρασκευής 100
Χαλάνδρι, Αττική

Τηλέφωνο: 210 6830822

E-mail: spyroumed@gmail.com

 

Ώρες λειτουργίες του Ιατρείου Αποκατάστασης

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00 - 20:00