• Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • Εξοπλισμός - Θεραπευτικά μέσα

Spineliner

Spineliner

Spineliner
Το Spineliner είναι μια συσκευή που χρησιμεύει για την διάγνωση και θεραπεία των  δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού συστήματος, ιδιαιτέρως σε παθήσεις της  σπονδυλικής στήλης.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω περιπτώσεις:

Αυχεναλγία, κεφαλαλγία, δισκοπάθεια, trigger points, ζάλη, ίλιγγος, εμβοές, whiplash injury, κύφωση, οσφυαλγία, ισχιαλγία, περιορισμένη λειτουργία των αρθρώσεων (ώμος, ισχίο, γόνατο), γόνατο του άλτη, tennis - golf elbow, πόνος άκανθας πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα, τενοντίτιδα του αχίλλειου τένοντα.

Η βασική αρχή λειτουργίας  του Spinelinerείναι ο συντονισμός των μυϊκών και συνδεσμικών ιστών στην σωστή συχνότητα λειτουργίας τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τεχνικής παλμικής κρούσης. Οι επαναλαμβανόμενες ταλαντώσεις επαναφέρουν την λειτουργία του υποκείμενου ιστού στη σωστή συχνότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πελματογράφος

Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή. Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τις πιέσεις του πέλματος τόσο στη στάση όσο και στη βάδιση. Η συσκευή συνδέεται με υπολογιστή με ειδικό πρόγραμμα, το οποίο και αναλύει τα δεδομένα σε δισδιάστατες παραστάσεις. Έτσι καθίστανται αναγνωρίσιμες οι ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.

Διαβάστε Περισσότερα

Κ-Laser

Εφαρμογές και θεραπεία

Κ-Laser, εφαρμογές και θεραπεία

Κ-Laser, εφαρμογές και θεραπεία
Η χρήση του Κ-Laser στην ιατρική απευθύνεται για οξύ και χρόνιο πόνο, εξασφαλίζοντας αποδοτικά αποτελέσματα και εξαιρετικά μειωμένο χρόνο αποκατάστασης. Οι συσκευές K-Laser αποτελούν την ιδανική λύση στις εξής παθήσεις μυοσκελετικού αποκατάστασης: αυχεναλγία, πόνος στον ώμο, μετά-τραυματικά οιδήματα, χαμηλή οσφυαλγία και ισχιαλγία, οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα, καταπόνηση μυών, διαστρέμματα, θυλακίτιδα, μεταταρσαλγία, πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπευτικό γυμναστήριο

Τα οφέλη της άσκησης είναι πολλαπλά. Η συχνή άσκηση είναι ωφέλιμη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων και καταστάσεων, τόσο σωματικών όσο και ψυχικών. Κάποιες από τις αλλαγές που επιφέρει η σωστή άσκηση είναι η βελτίωση της διάθεσης, η πρόληψη και αντιμετώπιση καρδιαγγειακών παθήσεων και του σακχαρώδη διαβήτη, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η πρόληψη και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης, η μείωση της χοληστερίνης, η πρόληψη και η αντιμετώπιση πολλών ορθοπεδικών προβλημάτων, η βελτίωση του σωματικού βάρους καθώς και η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

Διαβάστε Περισσότερα

Spyroumed
Ιατρική Αποκατάσταση

Αγίας Παρασκευής 100
Χαλάνδρι, Αττική

Τηλέφωνο: 6977 273 535

E-mail: spyroumed@gmail.com

 

Ώρες λειτουργίες του Ιατρείου Αποκατάστασης

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00 - 20:00