ΤECAR

Η συσκευή ΤECAR δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος εκπέμποντας σε τρεις διαφορετικές συχνότητες 300khz, 500khz και 1000khz.

Μαγνητικός Διεγέρτης

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο στην θεραπεία των Μυοσκελετικών και Νευρολογικών παθήσεων.

Ο Μαγνητικός Διεγέρτης προκαλεί την διέγερση των μυικών και νευρικών ινών μετά από εφαρμογή της κεφαλής του Μαγνητικού Διεγέρτη στο συγκεκριμένο επώδυνο σημείο.

ERGON Tools and Technique

Η ERGON Tools Technique είναι μια σύγχρονη τεχνική για την θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων προκαλώντας ενεργοποίηση των μαλακών ιστών του σώματος μέσω ειδικών ατσάλινων εργαλείων με αποτέλεσμα την χαλάρωση τους.

Spineliner

Το Spineliner είναι μια συσκευή που χρησιμεύει για την διάγνωση και θεραπεία των  δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού συστήματος, ιδιαιτέρως σε παθήσεις της  σπονδυλικής στήλης.

Ο πελματογράφος

Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή. Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τις πιέσεις του πέλματος τόσο στη στάση όσο και στη βάδιση. Η συσκευή συνδέεται με υπολογιστή με ειδικό πρόγραμμα, το οποίο και αναλύει τα δεδομένα σε δισδιάστατες παραστάσεις. Έτσι καθίστανται αναγνωρίσιμες οι ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.

Κ-Laser

Εφαρμογές και θεραπεία

Η χρήση του Κ-Laser στην ιατρική απευθύνεται για οξύ και χρόνιο πόνο, εξασφαλίζοντας αποδοτικά αποτελέσματα και εξαιρετικά μειωμένο χρόνο αποκατάστασης. Οι συσκευές K-Laser αποτελούν την ιδανική λύση στις εξής παθήσεις μυοσκελετικού αποκατάστασης: αυχεναλγία, πόνος στον ώμο, μετά-τραυματικά οιδήματα, χαμηλή οσφυαλγία και ισχιαλγία, οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα, καταπόνηση μυών, διαστρέμματα, θυλακίτιδα, μεταταρσαλγία, πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Spyroumed Ιατρική Αποκατάσταση

 

Αγίας Παρασκευής 100
Χαλάνδρι, Αττική

Τηλέφωνο: 210 6830822

E-mail: spyroumed@gmail.com

 

Copyright © 2014 - 2023 SpyrouMed

Ώρες λειτουργίας

 

Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00 - 20:00

 

 

 

Πολιτική Ιδιωτικότητας