Το Ιατρείο Αποκατάστασης

Ιατρείο Αποκατάστασης | SpyrouMed Ιατρική Αποκατάσταση

Ιατρείο Αποκατάστασης | SpyrouMed Ιατρική Αποκατάσταση
Στο Ιατρείο μας έχουμε ως βασική αρχή την παροχή εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκταστάσης με αυστηρά ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Τα προγράμματα που εφαρμόζουμε στοχεύουν στην εξάλειψη των συμπτωμάτων του ασθενούς, στην απαλλαγή του από μυοσκελετικούς πόνους και στη βελτίωση της λειτουργικότητας του.

Στο ιατρείο μας εφαρμόζονται παρεμβατικές τεχνικές, όπως διηθήσεις μαλακών μορίων, ενδαρθρικές εγχύσεις φαρμάκων και εγχύσεις με αυτόλογους αυξητικούς βιολογικούς παράγοντες PRGF και PRP (Platelet Rich Plasma) ειδικές θεραπείες σύγρονης τεχνολογίας για την αποκατάσταση βλάβης και τραυματισμού μυϊκών ομάδων,τενόντων και εκφυλιστικών παθήσεων, όπως οστεορθρίτιδα.

Όλες οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν εξατομικευμένα τις θεραπευτικές ανάγκες κάθε ασθενούς.

Το σύνολο εφαρμογής των φυσικών μέσων, θεραπευτικών τεχνικών, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, που επιλέγουμε στις διάφορες θεραπείες εξαρτάται από το είδος της πάθησης και είναι αυστηρά εξατομικευμένο. 

Η διαδικασία σχεδιασμού και ολοκλήρωσης του θεραπευτικού προγράμματος που ακολουθείται περιλαμβάνει:

α) Αξιολόγηση – διάγνωση από τον Φυσίατρο του Ιατρείου μας

β) Πρόγραμμα αποκατάστασης – φυσικοθεραπείας προσαρμοσμένο στην πάθηση σε συνεργασία με τους Φυσικοθεραπευτές του Κέντρου

γ) Προγραμματισμένος αριθμός επισκέψεων ανάλογα με το επίπεδο της πάθησης

δ) Επαναξιολόγηση

Ο επικεφαλής του Ιατρείου Φυσίατρος Σπύρου Σπύρος έχει εξειδικευτεί σε παθήσεις Μυοσκελετικού και Αθλητικών κακώσεων και σε Αποκατάσταση Νευρολογικών παθήσεων. Από το 2000 είναι ο επικεφαλής Ιατρός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία στον Αθλητισμό. Στο ιατρείο ο κάθε ασθενής αξιολογείται και εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Κάθε πρόγραμμα είναι εξατοκιμευμένο και σχεδιασμένο από τον Ιατρό και σε συνεργασία με τους Φυσικοθεραπευτές, ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες, απαλλαγμένος από τον πόνο και διατηρώντας το βέλτιστο λειτουργικό αποτέλσμα είτε πρόκειται για πάθηση μυοσκελετικού είτε για κινητική αναπηρία.

Spyroumed
Ιατρική Αποκατάσταση

Αγίας Παρασκευής 100
Χαλάνδρι, Αττική

Τηλέφωνο: 6977 273 535

E-mail: spyroumed@gmail.com

 

Ώρες λειτουργίες του Ιατρείου Αποκατάστασης

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00 - 20:00