Επικονδυλίτιδα Αγκώνα

Τί είναι η επικονδυλίτιδα αγκώνος;

Επικονδυλίτιδα ή επικονδυλαλγία είναι μια συνήθης πάθηση της έσω είτε της έξω επιφάνειας του αγκώνα που χαρακτηρίζεται από πόνο και μειωμένη λειτουργικότητα. Αν και ο συνήθης όρος είναι «επικονδυλίτιδα» ο όρος επικονδυλαλγία (εμφάνιση πόνου στον επικόνδυλο του αγκώνα) ή πλάγια έξω τενοντοπάθεια αγκώνος φαίνεται να επικρατεί. Ο όρος «Επικονδυλίτιδα» ίσως αρμόζει καλύτερα κατά τα αρχικά στάδια της πάθησης όπου συνυπάρχει φλεγμονώδης διαδικασία.

Χειρουργείο ή υπέρηχος κρουστικών κυμάτων;

Ο Υπέρηχος Κρουστικών Κυμάτων (ESWT), είναι μία μη χειρουργική και μη επεμβατική θεραπεία για παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.

Μια από τις πλέον διαδεδομένες μεθόδους στον χώρο της Ιατρικής Αποκατάστασης των Αθλητικών κακώσεων και της Ορθοπαιδικής.

Γράφει ο Φυσίατρος Σπύρος Σπύρου

Άσκηση και Κορωνοϊός (COVID-19)

Γράφει ο Φυσίατρος Σπύρος Σπύρου.

Τις δύσκολες ημέρες που περνάμε, με αφορμή την Πανδημία του Covid-19, έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής όλων των Ελλήνων, αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας.

Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες πρόληψης και υγιεινής, όπως τους ορίζουν οι αγαπητοί συνάδελφοι λοιμωξιολόγοι, και να τους τηρούμε με αυστηρή ευλάβεια και με απόλυτη ατομική ευθύνη, μένοντας στο σπίτι..

Spyroumed Ιατρική Αποκατάσταση

 

Αγίας Παρασκευής 100
Χαλάνδρι, Αττική

Τηλέφωνο: 210 6830822

E-mail: spyroumed@gmail.com

 

Copyright © 2014 - 2023 SpyrouMed

Ώρες λειτουργίας

 

Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00 - 20:00

 

 

 

Πολιτική Ιδιωτικότητας